0900 1701

☎️Bel voor (anonieme)psychische hulp

Klachten

Waar gewerkt word worden (helaas) fouten gemaakt ook bij ons is dat zo. Ondanks dat wij allemaal onze uiterste best doen.

Is er voor jouw gevoel iets mis gegaan en wil je een klacht indienen? Dat kan en mag, wij willen onze dienstverlening altijd verbeteren en nemen klachten serieus.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Klachten kunnen uitsluitend per e-mail worden behandeld. Telefonisch is dit helaas niet mogelijk. Dit kan naar klachten@09001701.nl

Vervolg stappen

Na het ontvangen van gaan wij in overleg met de medewerker die u aan de lijn heeft gehad. Mocht u niet weten met wie dit was geef dan aan wanneer en hoe laat u heeft gebeld en vanaf welk nummer. Wij kunnen dan in de meeste gevallen in ons systeem terug vinden met wie u heeft gesproken.

Wij gaan met deze medewerker in gesprek over wat er is gebeurd maar ook hoe het anders over beter kan. Vervolgens indien u dit wenst zullen wij u een terugkoppeling geven van wat er uit het gesprek is gekomen.
Heeft u een klacht over de duur van het gesprek?

Helaas is het wettelijk niet langer toegestaan om een gesprek langer dan 50 minuten te laten duren. U kunt dan opnieuw bellen helaas kunnen we niet garanderen dat u dan dezelfde medewerker aan de lijn krijgt. Dit is helaas is ons telefoon systeem niet mogelijk. Onze excuses hier voor.

Wachtrij

Helaas kunnen wij wachtrijen niet voorkomen. Ook wij hebben te maken met onderbezetting. Om u niet onnodig op kosten te jagen hebben wij in ons systeem een applicatie laten bouwen dat wanneer het druk is een bandje krijgt te horen met het advies het op een ander moment opnieuw te proberen.